Sveiva-herrene dominerte fra start til slutt da Nor 92 var motstander i den fjerde serieomgangen av herrenes eliteserie.

[vc_row css=”.vc_custom_1601529969155{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/10/DSC_2746.jpg?id=18446) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Stor Sveiva dominans i Mjøndalshallen

Bilder

Sveiva-herrene som for anledningen var kledd i sort var fikk en flying start på oppgjøret mot Nor92 i Mjøndalshallen og la et solid grunnlag for å kunne sikre tre nye poeng og ledet 3-0 før ti minutter var passert. Hjemmelaget fikk en redusering før periodeslutt slik at resultatet etter de første 20 minuttene var 4-1 til Sveiva.

Nor92 kunne ha laget litt spenning i starten på den andre perioden hvis de hadde fulgt opp reduseringen til 1-4, men i stedet var midtperioden nærmest en blåkopi av den første og det var ikke mye å sette fingeren på etter 9-2 etter 40 minutters spill.

Den siste perioden startet med baklengs i undertall for Sveiva-herrene, men derfra og ut så var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Den endte tilslutt på en differanse på 10 mål. 13-3 er mer en godkjent rent målmessig, men også innstillingen og kvaliteten på prestasjonen Sveiva-herrene leverte får klart godkjent. Det var jevnt bra i 60 minutter noe som ikke alltid har vært tilfelle tidligere.