fredrik_804

Fredrik Rognlien har valgt å ta steget opp fra 1. divisjonsspill i Holmlia til eliteseriespill med Sveiva Innebandy.

Fredrik er 24 år og kommer som sagt fra et lengre opphold i Holmlia.  Han startet karrièren i Tunet hvor han fikk med seg ett NM gull for juniorer.  Som junior fikk også Fredrik 9 kamper med flagget på brystet.

De siste sesongene har målet vært å rykke opp med Holmlia, men siden det ikke gikk så følte jeg det var på tid med ny utfordringer og når sveiva kontaktet meg var ikke valget så vanskelig.

 

Rognlien har lenge hatt et ønske om å spille i eliteserien og når opprykket nok en gang glapp for Holmlia begynte han å se seg om etter nye utfordringer. På Sveiva-treningene imponerte 24-åringen fra første stund med solid backspill. Selv så trakk Fredrik frem sine defensive kvaliteter når vi ba han skryte litt av seg selv, men trenerteamet så også offensive kvaliteter som Sveiva-herrene kommer til å dra nytte av utover i sesongen.

Fredrik er spent på hvordan overgangen fra 1. divisjon vil bli.  Og ser frem i mot og møte Norges beste lag. Og spesielt gleder han seg til kampene mot GIF hvor broren Thomas Rognlien står på motsatt side.

Oppgjørene mellom GIF og Sveiva er alltid spesielle og er en av de matchene jeg gleder meg mest til. Det å møte bror gjør det nok litt ekstra spesielt og vil nok bringe litt ekstra intensivitet inn i matchen.