maiken_804_1

Sveiva Innebandy har sikret seg nok en forsterkning fra Holmlia. 26 år gamle Mathias Bergvall blir Sveiva spiller de neste to sesongene.

Jeg var ganske lei av spill i 1. divisjon hvor både utfordringene og motstanden er relativt dårlig. Jeg hørte mye bra om Sveiva Innebandy både på og utenfor banen og tror klubben passer meg bra.

 

Sveiva Innebandy har sikret seg en stor og sterk spiller i Mathias Bergvall. Svensken med tre sesonger bak seg i Holmlia SK karakteriserer seg selv som en vinnerskalle og spiller best når han er litt “små-forbanna”.   Opprinnelig kommer han fra svensk 2. divisjon og klubben Moheda IBK og treningene så langt har vist at Sveiva har sikret seg en spiller med stor arbeidskapasitet og bra skudd.

Mathias skryter av mottakelsen han har fått i Sveiva og følger i fotsporene til Fredrik Rognlien som signerte i forrige uke. Det var ikke avgjørende for Mathias sitt valg, men bidro selvfølgelig i en  positiv retning.

Stort sett hele Sveiva har vært hyggelig og tatt meg i mot på en god måte. Nå ser jeg bare fram imot og komme i gang

 

Bergvall er positiv til den kommende sesongen og mener troppen ser sterk ut. Svensken sikter ikke så høyt når han sier at det blir garantert sluttspill, vi har jo tross alt aldri misset et sluttspill. Men for å nå målet om å  spille seg frem til en NM-finale må man jo først komme til sluttspill så sveiva.no synes det er helt ok med et lite delmål.  Mathias lover at han i alle fall skal gjøre det han kan for at Sveiva-herrene skal få en god sesong.

Også Stig Kristiansen (til høyre), har troen på at  klubbens siste signering vil være bra for klubben.  Kristiansen nevner at alt tyder på at vi foran kommende sesong greier å stille en langt mer slagkraftig stall. Stallen er både større og forsterket sammenlignet med i fjor. I tillegg er vi veldig nærme med å signere et par nøkkelspillere til som vil gjøre jobben for Magnus Jacobsson enda vanskeligere når det kommer til lag uttaket.