Sveiva-damene startet turneringen litt trått, men har nå virkelig begynt å vise klasse. Gruppespillet ble avsluttet med storseier.

[vc_row css=”.vc_custom_1475813612890{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/ecup-1.jpg?id=13809) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Gruppeseier i EFC 2016

Sveiva Innebandy – Interplastic Olimpia Osowa Gdansk 4-3

Det ble en tøff start på turneringen hvor Sveiva kom bakpå fra start. De lå under 1-3 etter første periode. Sveiva styrer stort sett hele kampen, men Olimpia ligger tett i forsvar og kommer på farlig kontringer. Sjansene er der for Sveiva-damene, men det mangler noe på bevegelsene og presisjonen i angrepsspillet.

Det ser ut til å gå mot uavgjort da Sveiva får et frislag i venstre hjørne 5 sekunder før slutt. Julie Gidske tar saken i egne hender og 3 sekunder senere ligger ballen bak polakkenes keeper.

MFBC Grimma-Sveiva Innebandy 1-11

Diana Isjomina ble den store spilleren i den siste kampen i gruppespillet. Mot MFBC Grimma stod hun bak 6 av Sveivas scoringer, 4 mål og 2 målgivende. Det ble en helt annen kamp enn mot Interplastic Olimpia Osowa Gdansk. Denne kampen kontrollerte Sveiva fra start til slutt. Med 11-1 seier går Sveiva-damene inn i sluttspillet med masse selvtillit.  Der møter de enten FbK Kometa fra Slovakia eller tyske UHC Sparkasse Weißenfels i semifinalen som spilles lørdag.