Det var vinn eller forsvinn for Sveiva-herrene med tanke på gullkampen, og med kniven på strupen gjennomført de kanskje sesongens beste kamp.

[vc_row css=”.vc_custom_1518929248101{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/02/PHV2388.jpg?id=16206) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Gulldrømmen lever tre runder før slutt

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det var vinn eller forsvinn for Sveiva-herrene med tanke på gullkampen, og med kniven på strupen gjennomført de kanskje sesongens beste kamp.

 

Bilder

 

Forrige helg mot Tunet føltes det som Sveiva-herrene på mange måter hadde spilt seg ut av gullkampen. Det ble kun ett poeng, og selv om man fortsatt hadde alt i egne hender hadde de gjort det veldig mye vanskeligere for seg selv.  Man hadde ikke rom for flere feilskjær.  12 poeng på de fire gjenstående kampene var det som krevdes for at Sveiva-herrene skal kunne skrive seg inn i historiebøkene med gullskrift.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=YBkMWx_HQdM”][vc_column_text]

 

Og det var tydelig å se at Sveiva-herrene forstod viktigheten av bortekampen mot Slevik. Man var klare for å ta sin første seier i hallen hvor man kun hadde fått med seg ett poeng tidligere (6-6 i 2011).  Med en fandenivoldskhet og offervilje til langt over øra gjennomførte Sveiva-herrene kanskje sin beste kamp sett over 60 minutter.  Sjelden har vi sett et Sveiva-lag som har lagt ned så mange meter for å hindre motstanderen i å score. Det var så og si en prikkfri defensiv match og det som la grunnlaget for  5-3 seieren.

 

Og med tre poeng med i bagasjen hjem til hovedstaden har nå Sveiva-herrene gitt seg tidenes mulighet. På fredag kommer Greåker til Rommenhallen for det som blir en ren seriefinale, en kamp du sannsynligvis ikke vil gå glipp av.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16175][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]