Gulldrømmen brast etter 5-8 tap for Greåker. Nå trenger vi hjelp for å kunne berge sølvet.

[vc_row css=”.vc_custom_1519546303875{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/02/PHV2543.jpg?id=16242) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene tapte gullkampen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Gulldrømmen brast etter 5-8 tap for Greåker. Nå trenger vi hjelp for å kunne berge sølvet.

 

Bilder

 

Forventningene var høye før seriefinalen mot Greåker. Det var en kamp det hadde blitt pratet om hele uken og man forventet publikumsrekord i Rommenhallen.

 

Publikum dukket opp i hopetall og var nær ved å overskride 500 mennesker som er både veldig gledelig og veldig moro, bare så synd at ikke alle kamper har slike rammer.

 

På banen var det et offensivt hjemmelag som skulle gå høyt og styre kampen. Vi visste at Greåker var sterke på kontringer og sannsynligvis ville gå ut litt mer defensivt. Og det stemte ganske bra.

 

Sveiva-herrene var også det laget som kom til klart flest muligheter, men sjansene var ikke så veldig store. Det var ofte skudd fra distanse. Bortelagets muligheter var større og det var også de som tok føringen i målprotokollen.  De fikk noen gode muligheter på kontringer og viste en langt bedre effektivitet foran goalen.

 

Dermed ble det tøft for Sveiva-herrene som stort sett lå to-tre mål bak. Man visste at man minimum trengte to poeng for å ha et realistisk håp om seriegull, men man kom aldri ajour.

 

De rødkledde gjør ikke noe dårlig kamp, men man møter seriens beste lag. Et lag som kan sikre seriemesterskapet i neste serierunde.  For Sveiva-herrene gjelder det nå å ta 6 poeng i de to siste kampene å håpe at man får den hjelpen man trenger for å kunne sikre sølvet.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16220][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]