Serien nærmer seg halvspilt og Sveiva-herrene har en liten luke opp til lagene foran på tabellen. En som er veldig sugen på å bidra til å tette denne luken er Olav Falkeid som kommer på lån fra Gjelleråsen.

[vc_row css=”.vc_custom_1574141597825{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/11/olav-falkeid-1.jpg?id=17913) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– Håper å tilføre litt x-faktor

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Serien nærmer seg halvspilt og Sveiva-herrene har en liten luke opp til lagene foran på tabellen.  En som er veldig sugen på å bidra til å tette denne luken er Olav Falkeid som kommer på lån fra Gjelleråsen.

 

Olav Falkeid trengte en liten pause fra  spill i eliteserie og gikk som assisten.no meldte tidligere i høst på lån til Søndre Nittedal.   Men pausen fra eliteserien ble ikke langvarig for Falkeid. Nå har Sveiva Innebandy og Gjelleråsen blitt enige om en utlånsavtale som gjør at Olav Falkeid igjen blir å se på øverste nivå.

 

Olav blir i Sveiva gjenforent med sin eldre bror Andreas Falkeid. Ønsket om å spille med broder’n har vært der lenge og noen han virkelig ser frem i mot.  – Det å spille med Andreas igjen blir veldig kult. Nå har vi vært 2-3 år fra hverandre. Ønsket om å spille sammen igjen har vært der lenge. Nå kan vi endelig gjøre det igjen.

 

Olav kan fort bli en veldig viktig brikke for Sveiva-herrene resten av sesongen.  Yngste blad Falkeid har ferdigheter som de fleste bare kan misunne ham. På sitt beste er han en av eliteseriens aller beste spillere og besitter kvaliteter fra øverste hylle.  Overgangen til Sveiva har ifølge Falkeid selv gått veldig greit. – Jeg kjente mange fra før, så det var ganske smidig å komme inn i gruppen. Veldig hyggelig gjeng som har det kult sammen. 

 

At Sveiva-herrene ikke har samme tabellposisjon som på samme tidspunkt i fjor bekymrer ikke Olav veldig. Det er lenge igjen av sesongen og får vi en bra andre halvdel så skal vi kunne bite fra oss i NM-sluttspillet. 22-åringen har trua på at Sveiva i år igjen skal være med å kjempe om kongepokalen, det er målsetning min sier Falkeid.  Jeg skal gjøre det jeg kan og håper jeg kan bidra med litt x-faktor fremover.

 

Olav Falkeid er spilleklar til hjemmekampen mot Greåker førstkommende søndag kl 18:00 i Rommenhallen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]