Etter syv strake seiere var det stopp. Sarpsborg stoppet Sveiva-herrenes seiersrekke når det utlignet til 4-4 i kampens siste spilleminutt slik at kampen måtte avgjøres på straffer.

[vc_row css=”.vc_custom_1573717710844{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/11/PHV8789.jpg?id=17907) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Seiersrekken brutt i Østfold

Bilder

Poengtapet føltes både unødvendig og veldig skuffende. Sveiva-herrene hadde etter en litt treg start hvor hjemmelaget fikk et par gode muligheter, grunnet slurv hos de rødkledde, fått festet et godt grep om kamp. Til tider var det ‘ball i hatt’ og kampen burde vært avgjort før det var spilt 40 minutter. Sjansene man skapte var store og mange, men nesten uten unntak endte ballen opp alle endre steder enn på mål, og enda sjeldnere i mål.

I går var det faktisk så ille at Sveiva-herrene gikk de siste 36 minuttene uten å få nettkjenning. Man taper den siste perioden 3 – 0 og var sjanseløse i en straffekonkurransen hvor to av fire straffer endte i rundvantet (!).

Sarpsborg tilhører øvre halvdel av tabellen, men skal allikevel være et lag som Sveiva-herrene skal slå.  Avstanden mellom lagene burde vært 9 poeng, men er nå kun 5. Men det som verre er, er at Sveiva-herrene avga dyrbare poeng i medaljekampen og misbrukte muligheten til å klarte opp på bronseplassen.

Neste kamp er i Rommenhallen søndag 24. november kl 18:00 mot Greåker.