Ny uke og nok en gang kan Sveiva-herrene presentere en ny spiller. Bobby Bergdahl har satt signaturen på papiret som sørger for at overgangen fra SF Grei til Sveiva Innebandy nå blir et faktum.

Hoppas vell på att få hitta nätmaskorna några gånger under kommande säsong så kommer nog allt lösa sig.

 

Etter 6 sesonger i SF Grei ( tidl. Målløs og MG10) velger Bobby Bergdahl og bytte beite. Storebror i Groruddalen, Sveiva Innebandy, blir klubben som nå for nyte godt av 32-åringen sine kvaliteter.  Og det hersker liten tvil om Sveiva nå har sikret seg en spiller med spisskompetanse når det kommer til avslutnings egenskaper. Med et av eliteseriens hardeste skudd forventer også den sportslige ledelsen et mål eller to fra svenskens kølle.

2001/02 -sesongen spilte Bobby for Fredrikstad IBK når de rykket ned fra eliteserien. Når han noen år senere valgte og returnere til Norge var Sveiva et alternativ. Men da falt valget på Målløs.  Men nå er han altså Sveiva spiller og Bergdahl som er far til to små gutter har blitt imponert over det han har møt i Sveiva. Han skryter av alt fra spillere til ledere og har ingen ting å utsette på mottagelsen han har fått selv om han var kaptein hos “fienden”.

Mina egna mål med att spela är självklart att man vill vara delaktig att vinna och avgöra kamper! Vinna betyder ju allt! Vem vill förlora?

 

Bobby har et vinnerinstinkt som overgår de fleste og som mange kan misunne ham. Å vinne betyr alt.  Hele forrige sesong ble spolert av sykdom. Men nå ser alt mye bedre ut og 32-åringen har fått en nytenning etter at Sveiva kom på banen. Han gleder seg allerede til oppgjørene mot Grei og håper at han denne sesongen kan bidra til at Sveiva, som tapte begge oppgjørene i fjor mot Grei, kan stikke av med alle poengene igjen.