Vi trenger nye krefter som kan bli med i Sveiva sitt styre!

[vc_row css=”.vc_custom_1456440375188{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”annonse_sort”]

Har du lyst til å engasjere deg mer i Sveiva Innebandy?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

HAR DU LYST TIL Å ENGASJERE
DEG MER I SVEIVA INNEBANDY?

Vi trenger nye krefter som kan bli med i Sveiva sitt styre!

Sveiva Innebandy er en klubb som drives på frivillig basis, og vi trenger flere engasjerte personer som kan være med å bidra i vårt styre. Du trenger hverken å ha sittet i et styre tidligere eller ha høyskoleutdannelse, det vi søker er personer som har tid og lyst til å bidra til videre drift og som kanskje har
idéer og tanker om forbedringer!

Styret består av leder, nestleder, sekretær, kasserer, komitéleder og en vara. Vår nestleder og kasserer trer ut av styret ved kommende årsmøte, og det er disse plassene vi nå må fylle.

Nestleder er leders høyre hånd og bidrar på ulike prosjekter som bestemmes utført av styret, kasserer er et bindeledd mellom klubb og regnskapsbyrå, det betyr ikke at man trenger å kunne føre regnskap, men være en controller som godkjenner bilag før de sendes videre, i tillegg være et kontaktpunkt for lagenes lagledere når det gjelder økonomiske anliggende.

Kort om klubbens historie: Det hele startet høsten 1993. Noen gutter fra Groruddalen gikk sammen og spilte innebandy. De fikk blod på tann og 13. januar 1994 ble Sveiva Innebandyklubb stiftet, med base i Stovner bydel. Det ble startet et damelag noen år senere. Siden den gang har klubben vært i stadig vekst og er i dag en klubb med 33 lag og ca. 380 aktive spillere. Sveiva er en av Norges største innebandyklubber og over halvparten av de aktive er jenter og gutter i alderen 6–19 år.

Uten engasjerte foresatte greier vi ikke å opprettholde et godt tilbud til barna våre, har du lyst til å høre mer om hva det innebærer må du ikke nøle med å kontakte valgkomitéen eller styret.

Nye styremedlemmer vil bli valgt inn på årsmøtet som avvikles mandag 29. februar 2016.

På vegne av valgkomitéen
Gunnar Bjørndal-Riis
Mobil 450 02 290[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]