Da Sveiva møtte Nor 92 tirsdag, var det et hjemmelag med flere gode kamper i bagasjen. Allikevel var de aldri i nærheten av å true Sveiva.

[vc_row css=”.vc_custom_1456436416070{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/01/PHV3791-1.jpg?id=11702) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Utklasset Nor92 igjen

Fra start til slutt kjørte Sveiva over hjemmelaget som var svært svake. Allerede etter åtte minutter ledet rødtrøyene 3-0, og det var aldri noe tvil om hvem som skulle gå seirende ut av oppgjøret.

Det skal sies at Nor 92 brant noen store sjanser tidlig i kampen, men det betydde nok ikke så mye. Etter 60 spilte minutter viste tavla 13-2 til Sveiva. Sveivaherrene skal ha ros for at de kjørte på gjennom hele kampen, og ikke ga seg før de hadde scoret 13 ganger. Alt i alt en god kamp av Sveiva.

Nok en gang ble Andreas Valbye kåret til banens beste av juryen i hallen. Vel fortjent etter fire scoringer.

Neste kamp er førstkommende lørdag klokken 14 i Rommenhallen. Da kommer Fredrikstad på besøk.