nm-finale

Sveiva-herrene greide seg bra i uvante omgivelser og taklet presset og trøkket som er i en NM-finale bra. Med over 1.300 tilskuere på plass i Rykkinhallen greide vi nesten å stjele gullet fra Norges beste lag; Slevik.

Sveiva-herrene startet frekt og freidig og tok ledelsen 1-0, men den første perioden var ellers en periode hvor Slevik var best. Vi løp mye mellom og etter Slevik-spillerne og var egentlig litt heldige som kunne utligne til 2-2 med drøye 3 minutter igjen å spille. Like heldige var vi ikke det siste minuttet hvor Slevik nettet to ganger og ledet dermed 4-2.

I den andre perioden fikk vi mer fasong på spillet vårt. Vi hadde veldig mye mer ball og greide på en helt annen måte og demme opp for Sleviks giftige angripere. Vi vant også perioden 1-0 og var kun ett mål bak foran den siste perioden.

Vi var gode i den siste perioden også og utlignet allerede i den andre spille minuttet. Så ble det stillingskrig helt til Slevik nok en gang tok ledelsen. Da gjenstod det mindre enn 5 minutter og Sveiva ble plutselig nødt til å kaste alt forover. Med to minutter igjen å spille plukket man ut keeper og spilte 6 mot 5 utespillere, men det resulterte ikke i annet enn to nye baklengs. Sluttresultatet ble 7-4 til Slevik som vi bare må gratulere med nok en tittel. De var hakket bedre enn oss.