Sveiva herrene bestemte seg etter en noe skuffende fjorårssesong og satse hardt i sommer og komme sterkere tilbake neste sesong.

Etter mye treninger, en del tester, og tøffe treningskamper føler Sveiva herrene seg klare til å kjempe til en respektabel plass.

Vi er også stolte over å få representere Sterk som sponsor. Der vi har fått god hjelp til å få opp den riktige fysikken før seriestart og har tro på at dette vil gi resultater. Sterk er en viktig bidragsyter til gjøre sveiva som klubb mer profesjonell. Sterk har vært med på å planlegge den fysiske biten av treningen under sommeren og vil fortsatt følge oss under sesongen.

Vi har haft en lång uppkøring och har väntat länge på seriepremiär

Treningskampene i forsesongen har hatt noe ustabile resultater, men troppen er optimistisk med tanke på årets sesong og har troen på Sveiva vil markere seg godt. Herrene viste mot Tunet (5-5) i Lihallen at vi kan være på høyde med de antatt beste.

Det har også vært en del utskiftninger i troppen og trenerteamet! Rune Øistad er ny lagleder. Oscar Krzykawski er ny materialforvalter. Finn Hammerstad og Stig Kristiansen har som vanlig utført deres arbeid godt . De har vært svært delaktige i samtlige spillere som har ankommet klubben og tenker på klubben i store deler av deres hverdag.

Alex Krzykawski er tilbake etter et kort opphold hos juniorlaget. Marcus Gustafsson er ny i trenerteamet og skal være Krzykawski’s høyre hånd sammen med Kent Martinsen. Dette virker klubben svært optimistiske til. Hele 11 spillere har forlatt klubben, men samtidig har vi fått inn 9 nye sultne spillere som ønsker å være bidragsfaktorer til suksess.

Førstkommende søndag braker det løs i Høyenhallen hvor Sveiva herrene har troen på å ta tre poeng mot Tunet. Møt opp og støtt klubben med hjerte for alle!