Med kun 5 dager igjen til seriestart skulle Sveiva-herrene teste formen mot SF Grei, et lag som i løpet av sommeren har mistet, på papiret, så og si alt av offensiv kraft.

[vc_row css=”.vc_custom_1473741788922{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/09/treningskamp2.jpg?id=13503) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ingen god generalprøve

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Med kun 5 dager igjen til seriestart skulle Sveiva-herrene teste formen mot SF Grei, et lag som i løpet av sommeren har mistet, på papiret, så og si alt av offensiv kraft.

Men denne kampen skulle som kjent ikke avgjøres på papiret, da hadde Sveiva vunnet på teknisk knockout. Den skulle avgjøres på 40 x 20 meter i Rommenhallen. Og der nede, på banen, var det veldig langt i fra noen knock out. Grei tok ikke telling en gang. For selv om det i den første perioden var Sveiva som var det spillemessig beste laget var det langt mellom målsjansene og enda lenger mellom avslutningene som havnet på mål.

Det ble ikke stort bedre i den andre perioden heller. Ikke for Sveiva-herrene. Det ble en veldig rotete periode med kontring på kontring og feilpasninger i øst og vest. Faktisk var det så ille at Sveiva-trener Brenner måtte heve stemmen og det har vi ikke vært vitne til før i år. Anton virker som en rolig og sindig mann så det sier vel sitt om spillet til hjemmelaget. Etter 30 minutter lå de også under 0-2, men kanskje var det det som vekket dem litt. De snudde i alle fall til 3-2 ledelse før perioden var omme.

I den siste perioden satte Sveiva-herrene inn et gir til og plutselig stod det 6-2. Da var det klasseforskjell. En forskjell som vi forventet å se fra første dropp. Men bedre sent enn aldri som det heter. Grei fikk pyntet på resultatet med en redusering i undertall og er sett under ett kanskje det laget som kan se seg mest fornøyd med treningskampen.

For Sveiva-herrene gjenstår det to treninger før Sandnes kommer på lørdag og eliteserien blåses i gang. Med en slik generalprøve så ville det ikke være noen sveivere som tar lett på den oppgaven. Her blir det å brette opp ermene å vise seg fra en langt bedre side. Sveiva-herrene har tatt mål av seg å være et topplag. Det holder ikke å si det, man må prestere også. Og det er vi sikre på at de gjør på lørdag, for en dårlig generalprøve osv….

Sveiva’s mål ble forøvrig satt inn av Casper Sletten (2), Andreas Valbye, Kjetil Hammerstad og Marcus Gustafsson.[/vc_column_text][vc_single_image image=”13502″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]