Med en gjennomsnittsalder på 24 år har Sveiva-herrene en av eliteseriens yngste tropper. Når da Casper Femtegjeld Sletten (15) og Petter Nygaard (18) nå også slutter seg til troppen er det ikke noe fare for at gjennomsnittsalderen øker.

[vc_row css=”.vc_custom_1473828525028{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/09/petter_casper.jpg?id=13525) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ungt blir yngre

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Med en gjennomsnittsalder på 24 år har Sveiva-herrene en av eliteseriens yngste tropper. Når da Casper Femtegjeld Sletten (15) og Petter Nygaard (18) nå også slutter seg til troppen er det ikke noe fare for at gjennomsnittsalderen øker.

Casper Femtegjeld Sletten hosipterte på A-laget forrige sesong og fikk sin debut tidligere i år. Nå har gutten som blir 16 år neste fredag fått plass i elitestallen og skal kjempe om en plass på linje med sine litt eldre lagkamerater. Det samme skal Petter Nygaard som blir 19 år på lørdag. Og hva hadde vel vært bedre enn å debutert i eliteserien på bursdagens sin Petter?

Troppen er ung, men det er nok av erfaring. De fleste har mer enn 4-5 års eliteserieerfaring så selv om gjennomsnittsalderen er lav legger Sveiva-herrene lista høyt når målsetningen skal settes.

Vi har et ungt lag på papiret sammenlignet med flere av våre konkurrenter. De fleste kommer fra egne rekker og mange av dem har flere års erfaring fra eliteserien noe som bidrar til at forventningene er store. Målsettingen er å etablere Sveiva blant topp 3 denne sesong.

I troppen har vi også flere spillere under 20 som også har levert godt under forsesongen og det tyder på at det er en god generasjon som kommer under ifra. Spillere som Marius Pedersen (17), Casper Femtegjeld Sletten (15), Kasper Fjellhammar (19), Petter Nygaard (18), Aleksander Øistad (19), Krister Hammerstad (19), Tobias Pedersen (19) , Henrik Kristoffersen (14), Fredrik Aas (16) har alle vært med og trent med herre elite denne høsten og prestert bra. Noen av dem kommer dere med all sikkerhet få se i herrelaget denne sesong. Vi har mye å glede oss til fremover kan vi konstatere, avslutter Anton Brenner.

Og som ikke det er nok, sveiva.no var innom gårsdagens trening og da var det enda et nytt, ungt ansikt med å trene med herrene. Joakim Nguyen (14) hadde sin første økt med a-laget og det blir sikkert ikke den siste.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]