ihle_804_1

Poengmaskinen Thomas Ihle er klar for seriestart og ønsker å vise kritikkene at de tar feil når de plasserer Sveiva på nedrehalvdel.

 

Jeg har store forventninger til sesongen. Jeg tror vi kan overaske en del.

 

Thomas angrer fortsatt ikke på overgangen til Sveiva.  Han skryter av uhemmet av både spiller gruppen, klubben og spesielt Ingar; elitelagets altmuligmann.  Ihle mener at han nærmest er uunnværlig.  Uunværlig ville nok de fleste sagt at Andreas Skriden er også. Men Sveiva-herrene må nok dessverre belage seg på en sesong uten en korsbånd-skadet Andreas i de bakre rekkene. Også Thomas er tydelig på at Skriden vil bli savnet, men  vi har en bred stall og mange kjemper om å få spille, det er alltid et stort pluss i et lag!

Etter en lang sommer som har bestått av mye løping, styrke, svømming og noen “kose”-økter på Nordvedt er 25-åringen mer enn klar for å komme i gang med å skyte Sveiva oppover på tabellen.  – Jeg vil bidra med masse mål og passninger, det er planen i alle fall.  Jeg tror vi kan overaske en del. Ser at folk har tippet oss rundt 6,7 men jeg er ganske sikker på at vi havner høyere enn det.

 

Dette blir sesongen hvor han definitivt slår ut i full bloms…

 

Ihle som fikk sin landslagsdebut forrige sesong er jo ikke så gammel selv, men han har latt seg imponere av klubbens juniorer. Som spåmann spår Thomas at 17-åringen Sander Ødegården kan få sitt gjennombrudd den kommende sesongen. “Unggutten med magiske ferdigheter for alderen” som er Ihles beskjedne karakteristisk av Sander, har i hans øyne vært en av de beste spillerne under oppkjøringen.  Thomas har også troen på en litt eldre lagkamerat. Han forventer nemlig at dette blir sesongen hvor Kjetil Hammerstad slår ut i full blomst. Kanskje Kjetil blir Ihles største konkurrent om toppscorer-tittelen?

Selv ikke Ihle slapp unna et aldri så lite tabelltips. Så spørs det om den selvutnevnt spåmann treffer bedre enn kritikere og andre bloggere som plassere Sveiva “litt” for langt ned.

1. Slevik
2. Tunet
3. Greåker
4. Sarpsborg
5. Sveiva
6. GIF
7. Grei
8. Akerselva
9. Nor92
10. Bækkelaget