kristoffer_bakke

Kristoffer Bakke har bestemt seg for å bytte beite. Kapteinen som nylig førte GIF’s juniorer frem til NM-gull er nå klar for Sveiva-herrene.
At spillere går fra GIF til Sveiva hører med til sjeldenhetene. Faktisk så er nok overgangen som nå er fullført den aller første, i alle fall på elitenivå. Men at Kristoffer kommer til Sveiva er ikke noen stor overraskelse. – Jeg kjenner flere av guttene i Sveiva og vet at de tør og satse på unge spillere. Jeg følte at jeg i GIF ikke fikk viste meg frem slik jeg ville. Derfor så jeg på en overgang som en fin mulighet til å utvikle meg som innebandyspiller, sier den hardtskytende backen som har hatt en fin avslutning på sesongen med NM-gull for GIF og deltagelse i U19 VM for Norge.

Kristoffer har også troa på at neste sesong skal bli bra. Det er ennå veldig tidlig, men jeg tror sesongen som kommer blir bra for min egen del og at jeg utvikler meg som innebandyspiller. Jeg tror også det blir en bra sesong for laget og jeg håper at jeg kan være med på å bidra til at det blir det.

Flere overgangsnyheter vil bli presentert på sveiva.no fortløpende utover sommeren.