Mot Sagene kom det 3. strake tapet for Sveiva-herrene som fortsatt står uten hverken seier eller poeng i 2014.

Sveiva-herrene var klart best i den første perioden, men nærmest som vanlig slet man med å utnytte det spillemessige overtaket man hadde opparbeidet seg.  Patrick Martinsen sendte Sveiva-herrene i føringen før minuttet var gått, men så var det også stopp. Gang på gang brant man både små og store sjanser og i steden var det hjemmelaget som på en sjelden visitt opp i Sveiva’s sone kunne utligne til 1-1.

Den andre perioden startet med et mer aggressivt hjemmelag og Sveiva slet ofte med kvaliteten på både pasninger og mottak. Allikevel satte vi inn på 2-1 og 3-1. Men akkurat som i den første perioden svarte Sagene, og med kun 2 sekunder igjen av perioden utlignet de på ny Sveivas ledelse.

Tendensen fra den andre perioden fortsatte inn i den tredje perioden. Sagene var langt mere med og greide å presse Sveiva-herrene til å gjøre enkle feil. Dette resulterte i 3-4, 3-5 og til og med 3-6 i løpet av kort tid. Nok en gang var Sveiva-herrene i trøbbel når en kamp nærmet seg slutten. En redusering i overtall var alt Sveiva-herrene maktet og dermed tap 4-6.

Nok et skuffende resultat sett med Sveiva-øyne. På lørdag for man en ny sjanse til å sikre seg 2014’s første poeng. Da kommer Lye IL på besøk til Rommenhallen, og da bør virkelig Sveiva-herrene ta seg sjøl i nakken og vise hvor skapet skal stå. For det som har blitt prestert så langt i året hvor Sveiva Innebandy fyller 20 år er langt fra det vi forventer av herrene.