Styret ønsker alle Sveiva-medlemmer og andre støttespillere en riktig god jul og godt nyttår.

[vc_row css=”.vc_custom_1482221294812{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/12/godjul.jpg?id=14370) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

GOD JUL & GODT NYTTÅR

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Styret ønsker alle Sveiva-medlemmer og andre støttespillere en riktig god jul og godt nyttår.

2016 har gitt oss mange flotte sportslige resultater. Også på utenomsportslige områder har 2016 vært et godt år hvor medlemmene ikke minst har vist en utrolig vilje til å stille opp for sitt lag og klubben på forskjellige dugnader. Også stor takk til støtteapparatene rundt de forskjellig lagene.

 

2017 betyr nye utfordringer – Rekruttering yngste klasser, NM – arrangement, fortsatt sportslig utvikling, økonomiske forhold, mellom elite og bredde, tilstrekkelig og kvalifiserte tillitsvalgte. Styret ønsker aktive medlemmer på og utenfor banen. Vi ser gjerne at du deltar på møter omkring revidering av Virksomhetsplanen og at du stille opp på Årsmøtet hvor du har mulighet til å påvirke hvordan Sveiva Innebandy skal drives.

 

Så tre gladmeldinger på slutten av 2016 – Både kvinner elite og herrer elite avsluttet høstsesongen med seiere og begge lagene kjemper i toppen av sine serier. Den tredje og kanskje viktigste gladmeldingen er at det ser ut som om Sveiva (for første gang) i samarbeid med og velvilje fra Aktivitetsskolen (Rommen skole) og Norges Bandyforbund fra slutten av januar vil arrangere innebandykurs som en del av aktivitetsskolens kursaktivitet vinter og våren 2017.

 

TAKK TIL ALLE DERE SOM STILLER OPP FOR SVEIVA INNEBANDY

Styret[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]