Et spillesugent Sveiva-lag gikk rett i strupen på vertene fra Sandnes og avgjorde kampen allerede i den første perioden.

[vc_row css=”.vc_custom_1482094666624{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/12/sandnes-b.jpg?id=14361) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Gjorde kort prosess av Sandnes

sorvestbandy.no fulgte kampen live

Man fikk den første store sjansen allerede etter 25 sekunder, men det skulle drøye 4 minutter før Kjetil Hammerstad hadde lagd sitt første av i alt 4 mål. Før klokka passerte 10 minutter hadde han scoret hattrick. Det var flere sveivere som også ville tegne seg på i målprotokollen og mål av Sindre Bjerknes, Patrick Martinsen og Viktor Ekestubbe sørget for ledelse 6-2 etter de første 20 minuttene.

Den andre perioden startet med et par gode muligheter til hjemmelaget, men da disse ikke resulterte i mål ble de hardt straffet. Unggutten Casper Femtegjeld Sletten lagde to kjappe mål før Hammerstad igjen var sist på ballen som fant veien bak Sandnes sin keeper. Dermed 9-2 etter 40 minutter.

Se bilder fra kampen her

Spenningen lå egentlig i hvor stor seieren skulle bli. Få hadde vel troa på at hjemmelaget kunne snu dette. De startet perioden med å sette to mål, men nærmere kom de aldri.  Mål av Andreas Valbye, Kristoffer Bakke, Andreas Skriden og Kristian Becher sørget for små pene 13-4 seier til Sveiva Innebandy.

Et flott resultat, et overraskende resultat. Vi hadde forventet tøffere motstand av laget fra Rogaland, men samtidig vet vi kvaliteten som våre gutter innehar. Og når de spiller ut hele sitt register så kan de være så bra. Nesten synd at det er juleferie etter en slik prestasjon.