Det var spill mot et mål i 60 minutter, men som i oppgjøret i Rolvsøyhallen var det visse ting å utsette på effektiviteten foran mål.

[vc_row css=”.vc_custom_1549605735407{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/01/PHV6054.jpg?id=17221) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ketchup-effekten kom aldri

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det var spill mot et mål i 60 minutter, men som i oppgjøret i Rolvsøyhallen var det visse ting å utsette på effektiviteten foran mål.

 

Målprotokollen gjenspeilet på ingen måter det spillemessige overtaket Sveiva-herrene hadde i hjemmekampen mot Fredrikstad.  Der var gjestene med hele tiden og pustet Sveiva-herrene litt i ryggen, men i både banespill og sjansestatistikken var det klasseforskjell på lagene. Men det vinner ingen kamper, det fikk vi jo føle på kroppen i lagenes første møte denne sesongen.

 

Vi fikk heldigvis ikke noen gjentagelse i går.  Bortelaget skapte veldig lite foran Sveivas mål. Det var stort sett på frislag at de greide å lage litt ugang. Det var også slik de to første baklengsmålene til Sveiva kom.  Ellers demmet vertene bra opp for kontringene til Fredrikstad-gutta, dvs. de fikk nærmest ingen overganger – og de få de fikk ble effektivt stoppet av oppofrende returløp.

 

Og hjemmelagets spillere var langt i fra overrasket over at de slet med å riste av seg laget som ligger nest sist på tabellen.  At det skulle være jevnt i første del av kampen var som forventet, men man antok jo at de tilslutt kom til å måtte kapitulere. Men den ventede og velkjente ketchup-effekten kom aldri. Og med kun 11 (!) utespillere tilgjengelig grunnet sykdom og skader kunne Sveiva-trener Anton Brenner håpet på en litt lettere reise. Særlig med tanke på at Sveiva-herrene skal ut i ilden igjen allerede i morgen. Da er det endelig klart for en toppmatch igjen. Slevik borte i Gressvikhallen var en stor suksess i fjor – og vi kan jo bare håpe på en gjentagelse og at sveiverne har fått ristet av seg gårsdagens kamp samtidig som Brenner får litt flere folk å velge mellom når laget skal tas ut.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]