Sveiva-herrene så frem i mot og endelig møte et lag på øvre halvdel. Slevik gav Sveiva trøbbel i Rommenhallen, men i går hadde de ikke mye å by på.

[vc_row css=”.vc_custom_1549797601291{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/04/PHV3204.jpg?id=16427) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Stålkontroll i Gressvikhallen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene så frem i mot og endelig møte et lag på øvre halvdel. Slevik gav Sveiva trøbbel i Rommenhallen, men i går hadde de ikke mye å by på.

 

 

Sveiva-herrene stilte kraftig redusert i hjemmekampen tidligere i uka da Fredrikstad var motstander. Mot Slevik var Patrick Martinsen og Frikk Bruland tilbake, men man hadde fortsatt en hel rekke på sidelinjen og stilte i så måte selvfølgelig litt redusert. Hjemmelaget hadde på sin side lagets kanskje viktigste spiller Thomas Stræte utilgjengelig og måtte i tillegg se lagets toppscorer Christoffer Hansen få marsjordre etter snaue 10 minutter.

 

Sveiva-herrene hadde tatt lærdom av lagenes første møte denne sesongen. I Rommenhalen var vi ikke veldig forberedt på at Slevik kom til å ville dra ned tempo og aller helst spille ball på egen halvdel. Da ble vi straffet og gikk rett i fella. I går var det omvendt. Vi hadde full kontroll i forsvar og lå bare og ventet på vertene. Vi ble ikke stresset av at de ikke gikk fremover, men så det heller som noe positivt at vi kunne hvile og spare krefter.  Alt gikk mer eller mindre som planlagt og sjelden har Sveiva-herrene kunne feire en så kontrollert seier mot et så merittert lag som Slevik.

 

Seieren sikret etter alle solemerker seriesølvet for Sveiva-herrene. Gjelleråsen har fortsatt teoretiske muligheter til å passere oss, men mye skal gå galt om ikke Sveiva-herrene greier å ta ett poeng i en av de tre gjenstående kampene som er mot Nor 92 (h), Akerselva (h) og nevnte Gjelleråsen (b).

 

 

Kampfakta

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]