Sveiva-herrene tok med seg alle poengene i den siste kampen før VM-pausen.

[vc_row css=”.vc_custom_1542607703416{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/11/PHV5337.jpg?id=17050) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Klasseforskjell i Kringsjåhallen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene tok med seg alle poengene i den siste kampen før VM-pausen.

 

Bilder

 

Sveiva-herrene tok oppskriftsmessig kommandoen fra start i oppgjøret mot Akerselva og ledet 3-0 etter 13 minutter. Vi hadde full kontroll på begivenhetene og hadde fått kampen akkurat ditt vi ville. Derfor lot vi oss ikke affisere altfor mye av hjemmelagets redusering til hverken 1-3 eller 2-3. Det var egentlig bare et litt flatterende resultat, men da utligningen til 3-3 kom i periodens siste spilleminutt kunne man jo begynne å lure på om Sveiva-herrene skulle gå på et nytt poengtap.

 

Men de rødkledde brettet opp ermene og viste de siste 40 minuttene at Akerselva ikke skulle være noe bananskall. Prestasjonen var ikke forrykende, men mer enn nok til at seieren ble ganske så komfortabel. 11-5 ble sluttresultatet.

 

Nå venter et lengre kampoppehold grunnet VM i Praha.  Til Tsjekkia har vi med femn representanter; Sindre Bjerknes, Andreas Falkeid, Andreas Valbye, Christoffer Øistad og Patrick Martinsen, som vi heier litt ekstra på – i tillegg til sveiverne Daniel Gidske og Marius Pedersen selvfølgelig. Men de øvrige sveiverne kan se langt etter å starte juleforberedelsene.  Etter VM-pausen venter nemlig to toppkamper mot Gjelleråsen (13. desember) og Greåker (18. desember).  Begge spilles i Rommehallen!

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17043][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]