Sveiva-herrene fortsatte trenden man startet på tidligere i år med å slite mot lagene på nedre halvdel, men det ble tre poeng og nå avgjøres alt på lørdag.

[vc_row css=”.vc_custom_1488433924671{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/03/PHV8920.jpg?id=14679) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Knepen seier i Apalløkka

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene fortsatte trenden man startet på tidligere i år med å slite mot lagene på nedre halvdel, men det ble tre poeng og nå avgjøres alt på lørdag.

 

På papiret skulle Grei vært mer enn en overkommelig motstander for Sveiva-herrene. De fleste regnet nok med en komfortabel seier og hadde man satt pengene på enn 3-4 målsseier så hadde ikke utbetalingen blitt allverden. Men ting er ikke så svart/hvitt.  Ballen er rund som det heter, og heldigvis for det.

 

Oppgjøret ble langt jevnere enn hva de fleste hadde spådd. Og for Sveiva-publikumet og trenerteamet Brenner og Martinsen også mer spennende enn de kanskje satte pris på. Kampen levde helt til siste slutt og Sveiva-herrene måtte virkelig jobbe for seieren.

 

De hadde et klart spillemessig overtak, men det gav ikke den uttellingen det kunne og burde ha gjort. I stedet måtte de røde gang på gang avverge kontringene til vertene.  Og det kunne fort ha gått galt.  Galt i den forstand at man hadde avgitt poeng.  Grei hadde også en gylden muligheten i sluttminuttene i spill 6 mot 4 og 6 mot 5, men heldigvis kom aldri utligningen til 4-4.

 

Dermed har Sveiva-herrene alt å spille om på lørdag i siste serieomgang mot Greåker. Det kan bli 5. plass, men det kan også bli bronsemedaljer på våre gutter. Med seier er alt mulig. Greåker har allerede sikret 2.plassen, men de har fortsatt muligheten til å klatre helt til topps så forvent et oppgjør det lukter svidd av.

Det er den perfekte inngangen til sluttspillet og til denne kampen forventes det at Sveiva-herrene stiller nærmest fullt lag igjen, inkl. Marcus Gustafsson som har avsluttet sitt jobb eventyr i Chile.

 

 

[print_gllr id=14660][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]