Det er klart for nest siste seriekamp og den spilles i Apalløkkahallen mot Grei. Et Groruddalsoppgjør med ganske mye i potten.

[vc_row css=”.vc_custom_1488298393579{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/01/PHV7890.jpg?id=14462) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Mye som står på spill

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det er klart for nest siste seriekamp og den spilles i Apalløkkahallen mot Grei. Et Groruddalsoppgjør med ganske mye i potten.

Hjemmelaget Grei kriger for en sluttspillsplass, mens Sveiva-herrene som kjent håper å kunne ta en 3. plass. Begge lag trenger sårt 3 poeng og har ikke råd til noen feilskjær.

 

For Sveiva-trener Anton Brenner blir oppgjøret litt spesielt da han har spilt for klubben samtidig som han trente damelaget i fjor.  – Blir selvfølgelig litt spesielt å komme tilbake til Apalløkka og klubben der jag har fine minner både som spiller og trener. Men alltid morsomt å spille mot gamle lagkamerater, skapas alltid litt mere nerve i disse kamper. 

 

Brenner trekker frem en spiller i Grei som Sveiva-herrene må ha et lite ekstra øyet på og det er Grei-kapteinen Frikk Bruland. I tillegg har Brenner latt seg imponere av unggutta som har fått muligheten etter mannefallet i fjor. Men når det er sagt er han trygg på at han og Kent Martinsen har resepten for å slå Grei.

 

Kampstart er i morgen, onsdag kl. 19:00 i Apalløkkahallen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse”][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”14028″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Mye som står på spill i denne kampen så her må vi vare med fra start.” font_container=”tag:p|font_size:32|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”sitat” css=”.vc_custom_1488298340622{padding-left: 5px !important;}”][vc_column_text]

Anton Brenner

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]