I den andre kvartfinalekampen gikk Sveiva-herrene på sesongens første nederlag i Rommenhallen.

[vc_row css=”.vc_custom_1457856323255{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/PHV5242.jpg?id=12679) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Manglet en matchvinner

Fort Rommenhallen som det har blitt kalt slo sprekker i går. Det er vel ikke så mye annet å si om det enn at det er mildt sagt dårlig timing. For var det noe  Sveiva-herrene hadde trengte i går så var det i alle fall ikke en ny Greåker seier som sender gutta fra Østfold 2-0 foran i best av 5.

Dermed må de gjenta bedriften fra 2013 å vinne 3 strake kamper slik de gjorde mot GIF i semifinaleserien. Det er ingen umulighet. Langt i fra. I likhet med det første oppgjøret så er det jevnspilt og små ting som avgjør.

Hvis man skal sette fingeren på noe så var savnet etter en matchvinner stort i går. Man spiller små-pent, men kommer litt for sjeldent til de helt store sjansene.

Det startet bra og Sveiva-herrene brukte de 12-13 første minuttene til å komme to mål foran. Patrick Martinsen var mannen bak begge målene.  Og på det tidspunktet så det veldig bra ut. Det lignet litt på oppgjøret i Tindlundhallen. Dessverre så kom Greåker litt for enkelt inn i kampen. Mot spillets gang så utlignet de før den 1. perioden var omme igjennom to kjappe scoringer.

To kjappe scoringer skulle gjestene få i den andre perioden også. I det 28. spilleminuttet fikk de god hjelp av Sveiva-herrene til å komme to mål foran.  Først var det Marcus Gustafsson som forærer ballen til en Greåker-spiller før et passivt Sveiva-forsvar blir vel passive når en av gjestenes spillere løper fra egen halvdel og ender tilslutt opp alene med Tommi Ahonen og setter enkelt 2-4.

Sveiva-herrene presset på for å få en redusering. Men som tidligere nevnt var spillet små-pent, men de store sjansene uteble. 3-4 scoringen til Fredrik Rognlien var ikke noen stor målsjanse det heller. En markkryper fra såvidt over midten fant litt overraskende veien til nettmaskene. Men de teller de målene også.

Tiden gikk fort i den siste perioden. De færreste hadde vel trodde at Rognlien sitt skudd skulle bli ettermiddagens siste mål. Men det ble det. Hjemmelaget forsøkte, men det ble litt for tamt og Greåker hadde ikke altfor store problemer med å holde unna.