Sveiva-damenes imponerende sluttspurt de siste serieomgangene sikret klubbens 5. strake seriemesterskap.

[vc_row css=”.vc_custom_1458023019524{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/damene_gull.jpg?id=12724) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Seriemester for 5. gangen på rad

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-damenes imponerende sluttspurt de siste serieomgangene sikret klubbens 5. strake seriemesterskap.

Det er ikke vanskelig å la seg imponere av disse damene. Det er ikke lenge siden mange trodde de hadde spilt seg ut av gull kampen. Men med litt hjelp samtidig som man gjorde jobben selv skulle det hele avgjøres i siste serieomgang.

Det var en ren seriefinale hvor Sveiva-damene måtte vinne. Og det ble en spennende kamp hvor Tunet satte 0-1 etter 17. sekunder. 0-2 kom ikke lenge etter, men Sveiva-damene har vært ute en vinterdag før og jobbet seg sakte, men sikkert tilbake i kampen og før første pause lå de målet foran.

Og slik holdt det seg resten av kampen. Tunet jaget febrilsk, men de seiersvante Sveiva-damene spilte klokt og holdt unna og kunne feire med gullmedaljene rundt halsen.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]