Sveiva-herrene fikk seg en nesestyver i starten på bortemøtet mot Sandnes, men de greide å samle seg og kunne tilslutt ta med seg alle poengene hjem.

[vc_row css=”.vc_custom_1547406322519{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/01/Bilde-1.jpg?id=17203) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Måtte jobbe for poengene mot Sandnes

Sveiva-herrene har så langt  i 2019 ikke fått spillet helt til å gli på skinner. Kampen mot Sandnes var intet unntak. Allerede etter drøye to minutter hadde hjemmelaget nettet to ganger bak Andreas Ansens Falkeid.  To mål av Per-Christian Brath gav balanse i målprotokollen, men det skulle ikke vare så lenge og hjemmelaget kunne gå til første pause med en to-måls ledelse etter to nye kjappe scoringer.

Midtperioden ble betraktelig bedre sett med Sveiva-øyne. Man fikk demmet opp for Sandnes sine overganger og vertene fikk kun bokført to avslutninger på mål i denne perioden. Det skulle allikevel gå over halve perioden før reduseringen til 4-3 kom. Så fulgte to overtallsspill for Sveiva-herrene som begge ble utnyttet, først av Marcus Gustafsson og så Sindre Bjerknes,  og plutselig så var kampen snudd.

Hjemmelaget fikk først uttelling i den siste perioden. Kun 36 sekunder tok det før lagene igjen var ajour. Det neste målet kunne bli viktig og gleden var stor da Brage Harby ble to-målsscorer etter drøye 47 minutter og sendte sveiverne i føringen igjen. Hjemmelagets keeper leverte noen svette redninger og holdt de gulkledde inne i matchen.  Men tilslutt kunne også Sveiva-herrene juble for to-måls ledelse. Klokka stod på 53.17 da Andreas Femtegjeld Sletten satte inn 7-5. Og når hjemmelaget så seg nødt til å satse alt fremover og spilte med en ekstra utespiller fastsatte Casper Femtegjeld Sletten sluttresultatet til 8-5.