Sveiva-herrene var store favoritter hos bookmakerne før hjemmemøte med Tunet. De fikk rett at det ble hjemmeseier, men hjemmelaget var langt i fra så overlegne som spillselskapene skulle ha det til.

[vc_row css=”.vc_custom_1547013439555{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/01/PHV5868.jpg?id=17179) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Det var ikke pent, men det var nok

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene var store favoritter hos bookmakerne før hjemmemøte med Tunet. De fikk rett at det ble hjemmeseier, men hjemmelaget var langt i fra så overlegne som spillselskapene skulle ha det til.

 

Bilder

 

Med 1.03 (!) i odds på hjemmeseier var ikke Tunet på forhånd levnet store muligheter. Det skilte riktignok 12 poeng og 3 plasser på tabellen samtidig som bortelaget hadde blitt overkjørt av Slevik kun to dager i forveien, men oppgjørene Sveiva mot Tunet lever alltid sine egne liv. Tabellposisjon og form betyr mindre, begge lag greier stort sett alltid å mobilisere litt ekstra til disse kampene. I tillegg var ikke desember måneden den beste rent treningsmessig for Sveiva-herrene samtidig som motivasjonen fikk seg en knekk etter nederlaget mot Greåker. Det så vi også i bortekampen mot Sarpsborg som nærmest føltes som en treningskamp. Vi innså jo selvfølgelig at vi var favoritter og at det var forventet at vi skulle vinne – vi forventet ikke noe mindre selv, men vi visste det kom til å bli tøft.

 

Og tøft ble det. Tøffere enn det strengt tatt hadde trengt og bli, og jevnere enn det burde blitt. Først og fremst skyldes det prestasjonen som hjemmelaget leverte. Med ball så var det lite som stemte. Man kom til få store sjanser,  bevegelsen var så som så og alt for ofte hadde pasningene feil adressat.  Valgene man tok var vanskelige, og sjeldent de beste – det kladdet litt rett og slett. Heldigvis satt forsvarsspillet sånn noenlunde og når i tillegg Andreas Falkeid har en god dag på jobben i Sveiva-målet så greide vi oss med kun to innslupne mål.  Det er faktisk meget bra mot et av seriens beste offensive lag.  Det er noe å ta med seg videre, så får man jobbe med å få det offensive til å sitte bedre til neste kamp som er mot Sandens førstkommende lørdag.

 

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17178][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]