En svak første periode skapte trøbbel for Sveiva-herrene i oppgjøret mot Tunet.

[vc_row css=”.vc_custom_1537764997205{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/09/PHV4527.jpg?id=16766) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Med nød og neppe i Høyenhallen

Bilder

Sveiva-herrene var ikke med fra start i oppgjøret mot Tunet i Høyenhallen. 4-0 til hjemmelaget stod det da den første perioden nærmet seg slutten. Da dukket Sveiva-kaptein Sindre Bjerknes opp og tente en gnist i Sveiva-herrene med dagens første redusering. Tunet hadde vært best i duellspillet. De hadde kvikkere føtter og virket generelt mer lystne på seier.  Det var fasit etter den første perioden vel og merke.

Sveiva-herrene kom ut som et nytt lag i den andre perioden. En liten skjennepreken fra coach Brenner og et par centimeter oppbrettede ermer var nok til vertenes forsprang sagte, men sikkert forsvant. Etter 9 minutter av perioden var det spist opp og plutselig var det Sveiva som var i føringen.  Men det varte ikke lenge. Tunet utlignet noen få minutter senere og slik skulle det fortsette kampen ut.

Lagene byttet på å score og ingen av lagene var mer enn målet foran. Ikke før Sveiva og Sindre Palving Christiansen satte inn 9-7. Da hadde klokken passert 57 minutter og Sveiva-herrene var nærme tre nye poeng.  De siste minuttene forløp ikke uten dramatikk. Tunet satset alt fremover og fikk en redusering med 40 sekunder igjen. Men nærmere enn 9-8 kom de ikke.

Sveiva-herrene kunne puste lettet ut. Og forhåpentligvis tar de litt lærdom av det. Man har blitt tippet som Greåkers tøffeste og eneste utfordrer, men de må ikke glemme at jobben må gjøres mot de andre lagene også. Og “de andre lagene” er ikke så dårlige som ekspertene skal ha det til. Det har man svart på hvitt etter tre spilte serierunder.