Sveiva-herrene kom seg inn på vinnersporet etter tapet i serieåpningen.  Men det er, og ikke helt uventet,  en del tegne på at kalenderen fortsatt kun viser September måned.

[vc_row css=”.vc_custom_1537333763966{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/09/PHV4125.jpg?id=16728) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sarpsborg ble grei skuring

Bilder

Sarpsborg kom til Rommenhallen stinne av selvtillit etter seieren mot Slevik i helgen. Sveiva-herrene på sin side kom fra tap mot Greåker og visste at det kun var seier som var godt nok. Og utifra resultatene forventet vi en jevnere batalje enn det som var tilfelle da lagene møttes for kun noen uker siden, men der skulle vi ta feil. Det meste dreide seg om hjemmelaget og Sveiva-herrene var i går også i går noen hakk for store for sine motstandere fra Sarpsborg.

Kampen var i realiteten avgjort etter de første 20 minuttene. Da stod det 7-1 til de rødkledde som bl.a. hadde utnyttet et 5 minutters overtall hvor ledelsen gikk fra 3-1 til 6-1.

Man forventet det samme kjøret i den andre perioden også, men den gang ei. Kvaliteten falt og det eneste positive var at man etter 40 minutter fortsatt ledet med seks baller.

Den tredje perioden startet bedre og 9-2 kom bare etter 9 sekunder.  Men igjen skulle vi se tydelige spor på at vi kun er i startfasen på sesongen.  Sveivas utvisningbenk ble fyllt til randen. Og med spill 3 mot 5 utespillere i 3 minutter kunne det gått galt, eller i alle fall gitt kampen ny nerve. Men i stedet vant vi undertallsperioden på 8 minutter med  1-0.  Det bare bekreftet styrkeforholdet mellom lagene denne kvelden.

Mot slutten av kampen ble det også gjort plass til to debutanter.  17 år gamle Sondre Mallaugstredet hoppet inn som løper, mens 15 år gamle Chris Hauger tok plass mellom stengene.