Sveiva-herrene har mye å bevise etter fadesen mot Harstad i siste serieomgang.

[vc_row css=”.vc_custom_1457545275654{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/PHV5091.jpg?id=12637) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

I morgen starter alvoret

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene har mye å bevise etter fadesen mot Harstad i siste serieomgang.

NM-sluttspillet står for dør. Bronsemedaljør Greåker er motstander etter at de valgt Sveiva-herrene foran Grei. Dermed blir det en reprise på fjorårest oppgjør. Da ble det tre tap og tidlig ferie; i år er planene at det skal spilles innebandy etter påske også.

Men herrene kommer neppe inn i sluttspillet som favoritter. Greåker som har hatt en litt tung vårsesong ser ut til å være i form. Noe de beviste med å slå Greåker på bortebane i den siste serieomgangen.

Sveiva på sin side gikk på en mine da Harstad berget plassen i eliteserien med å beseire Sveiva-herrene med 3-2. En aldri så liten ripe i laken der før kampen om heder og ære skal avgjøres.

Litt heder ble gjenoppreist mandag kveld da Akerselva, et sterkt redusert Akerselva, ble banket 10-3 i Bakkeløkkahallen i finalen i regionscupen. Bilder derfra finner du her:

 

[print_gllr id=12626]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]