Kristoffer Bakke lagde sitt første landslagsmål i 8-1 tapet for Latvia.

[vc_row css=”.vc_custom_1478327625043{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/11/Untitled-3-1.jpg?id=14232) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Nå scorer Bakke for Norge også

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det norske landslaget fikk det uventet tøft mot Latvia og gikk på et stygt 8-1 tap. Tapet er en liten tankevekker bare en måned før VM starter i nettopp Latvia.

Se Norge – Danmark kl 14:45 i dag (lørdag)

Hele 8 sveivere var i aksjon, men sammen med resten av sine norske lagkamerater slet de kampen igjennom. Daniel Gidske ble kåret til Norges bestemann, men han er nok neppe fornøyd med hverken lagets eller sin egen prestasjon.

Gledelig var det at Sindre Palving Christiansen fikk sin debut da han kom inn i den siste perioden. Kristoffer Bakke ble også byttet inn med 20 minutter igjen og brukte ikke mange minuttene før han scoret Norges første og eneste mål i kampen. Målet var også Bakkes første mål for landslaget og bare beviser at formen er bra for den hardtskytende løperen som mot Latvia spilte sin 5. landslagskamp.