Innebandy VM i Latvia er bare 32 dager unna. Ditt er det flere sveivere som håper å få være med å representere Norge.

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1477942209181{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/landslagsgutta.jpg?id=14198) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sloss om en VM-plass

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Innebandy VM i Latvia er bare 32 dager unna. Ditt er det flere sveivere som håper å få være med å representere Norge.

Innsatsen under 4-nasjoners turneringen Stena Line Cup kan være utslagsgivende i så måte. Det gjelder å overbevise landslagssjefen Andre Sveen om at de fortjener en plass i den norske troppen.

Norge skal møte overkommelig motstand i Danmark, Tyskland og Latvia. Det blir helt klart vertsnasjonen for VM-sluttspillet, Latvia, som blir den tøffeste nøtten.  Det er også nasjonen som Norge stort sett har knivet med om å være 5. best i verden. Målsetningen for både Norge og Latvia er nok å nå en semifinale, men det er nok mest realistisk og tro at de igjen kommer til å møtes i kampen om 5. plassen.

Av Sveiva-herrene som skal til Lilienthal, en liten by i Tyskland rett utenfor Bremen, er det kun Sindre Bjerknes som har erfaring fra VM-sluttspill på senior nivå. Sveiva-kapteinen trenger nok ikke å være så veldig redd for sin plass, men han blir neppe eneste sveiver i den norske troppen. Hvor mange vi får med gjenstår å se.

Etter Greåker og Tunet er Sveiva Innebandy den klubben som flest spillere har tilhørt da de fikk sin debut på landslaget. 16 spillere har hatt Sveiva Innebandy som adresse i det de debuterte på landslaget. Mange av disse er rene Sveiva-produkter som har gått i fotsporene til Håvard Pedersen og Andreas Femtegjeld Sletten som var de første sveiverne som debuterte på landslaget (1998).

Christoffer Øistad gleder seg til å spille kamper, og er glade for å slippe hardkjøret til Brenner som de hjemmeværende sveiverne må igjennom. Men det er en ting han gjerne kunne vært foruten og det er timene i buss og på båt. Han har blitt forespeilet en skikkelig ‘mjølkerute’ igjennom Europa, særlig hjem hvor de drøye 1000 kilometerne skal tilbringes i buss.

sveiva.no ønsker Andreas Skriden, Marius Pedersen, Kristoffer Bakke, Christoffer Øistad, Andreas Valbye og Sindre Bjerknes, som snek seg unna fotograferingen, lykke til i Tyskland og håper de gjør sine saker riktig så bra – og bra nok til å ikle seg den norske drakta i desember også.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]