[vc_row css=”.vc_custom_1581918055570{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/02/1.jpg?id=18153) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Nor 92 ble et lett bytte

Det var klasseforskjell da Sveiva-herrene i går kjørte over Nor 92 på deres egen hjemmebane.

Nor 92 gikk offensivt ut før kampen og skrev på deres egen hjemmeside at de satset på å overraske i hjemmemøte med Sveiva-herrene. Men det spørs om deres egne spillere hadde fått med seg den beskjeden.  For det tok bare 8 sekunder før Sveiva-herrene og dagens sveiver, Sindre Bjerkens, viste hvor skapet skulle stå da han i kombinasjon med rekkekamerat Casper Femtegjeld Sletten satte inn 1-0 til Sveiva Innebandy.  Og det var liten tvil om at det var Sveiva-herrene som var på offensiven fra start. 2-0 og 3-0 kom i det syvende spilleminuttet og Sveiva-herrene kunne neppe drømt om enn bedre start på kampen.  Hjemmelaget kom seg etterhvert litt til hektene og yppet seg ved jevne mellomrom, men ikke mer enn at en for dagen meget opplagt Falkeid i Sveiva-målet kunne holde nullen de første 20 minuttene.

Den andre perioden så nærmest ut som en blåkopi av den første.  Bjerknes var på farten igjen, denne gangen etter kun 7 sekunder,  og satt inn 4-0 gjennom en utsøkt backhand.  Noen minutter senere stod det 5-0 da også Brage Harby ble to-målsscorer. Så skulle Nor 92 igjen få være med på moroa.  De tvang Andreas Falkeid til å hente frem noen redninger fra øverste hylle, men nettkjenning fikk de ikke.

Skulle det bli spennende i den siste perioden var nok hjemmelaget helt avhengig av å få det første målet. Men igjen føyk Sveiva-herrene ut av startblokka og denne gangen var det Casper Femtegjeld Sletten som var sist på ballen som på mange måter avgjorde kampen. Etter drøye 8 minutter var all tvil feid avgårde. Tre kjappe Sveiva-mål i løpet av 62 sekunder gav hele 9-0.  Sveiva-herrene nådde også tosifret før hjemmelaget tilslutt fikk sin redusering. Men det ble med en baklengs for Sveiva-herrene og istedet var det de rødkledde som kunne pynte på resultatet med tre nye scoringer slik at sluttresultatet ble 13-1.

At det skulle bli tre poeng til Sveiva-herrene var ikke veldig overraskende. Men seieren ble langt enklere enn forventet.  Sveiva-herrene trenger ett poeng til på de tre siste kampene for å sikre seg fjerdeplassen som gir hjemmebane fordel i kvartfinalen.  Første mulighet til å sikre det poenget kommer førstkommende søndag da Sarpsborg kommer på besøk til Rommenhallen og seriespillets siste hjemmekamp.