I seriespillets siste hjemmekamp greide ikke Sveiva-herrene og følge opp den gode trenden og måtte se se slått av Sarpsborg.

[vc_row css=”.vc_custom_1582523403047{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/02/DSC_2091.jpg?id=18183) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Tap i siste hjemmekamp

Bilder

I forrige serierunde fikk som kjent Sveiva-herrene en drømmestart på kampen. Gårsdagens start kan ikke akkurat karakteriseres som det.  0-3 etter 10 minutter var ikke det vi hadde håpet på og hjemmelaget hadde fått litt å tenke på. Heldigvis snur det fort i innebandy, men Sveiva-herrene sleit innledningsvis og man måtte vente helt til drøye 17 minutter var spilt før man fikk den første reduseringen. Reduseringen til 1-3 ble etterfulgt av en ny redusering kun 14 sekunder senere og Sveiva-herrene hadde kontakt igjen.

Sveiva-herrene var langt bedre med i den andre perioden. Man gav ikke bort like mange kontringsmuligheter som man gjorde i de første 20 minuttene og viste samtidig en større aggressivitet jevnt over. Det fikk man betalt for i form av to nye mål og dermed en knapp 4-3 ledelse etter 40 spilte minutter.

Det skulle bli en innholdsrik og målrik siste periode. Det startet allerede etter 43 sekunder med en utligning fra bortelaget til 4-4. Den ble etterfulgt av 5-4 til Sveiva halvannet minutt inn i perioden før Sarpsborg på ny utlignet, denne gangen til 5-5.  Sveiva-herrene spilte seg frem til flere gode muligheter, men slet med effektiviteten og det ble bare nesten i jakten på lednings målet. I stedet viste gjestene hvordan det skulle gjøres og avgjorde kampen med tre fulltreffere.

Allerede på onsdag får Sveiva-herrene muligheten til å revansjere tapet. Da gjester man Lihallen hvor Gjelleråsen venter. Med to kamper igjen mangler man fortsatt det ene poenget som sikrer 4. plassen og hjemmebane fordel i kvartfinaleserien; kanskje kommer det på onsdag.