[vc_row css=”.vc_custom_1538329362300{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/09/PHV4652.jpg?id=16796) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ny enkel hjemmeseier

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Bilder

Sveiva-herrene fortsetter å vinne innebandykamper, og på lørdag var det Sandnes som fikk unngjelde. Gjestene fra Rogaland yppet seg litt de første minuttene og kunne straffet hjemmelaget på en kontring eller tre, men de hadde den siste finishen. Når også straffeslaget de fikk ble brent ante man at dette skulle gå Sveiva-herrenes vei. Og vertene tok etterhvert mer og mer over og rett før første pause presenterte Sondre Mallaugstredet (17) seg med sitt første mål i eliteserien, i sin første kamp fra start. Målet sendte Sveiva Innebandy opp i en  3-0 ledelse.

Den andre perioden var bare minutter gammel før Mallaugstredet presenterte seg igjen og økte til 4-0.  Og da Brage Harby bare 30 sekunder senere også ble tomålsscorer var kampen nærmest avgjort. Riktig nok har Sveiva-herrene gitt bort en ledelse eller to, men bortelaget hadde ikke nok kvalitet til å tukte de rødkledde denne dagen.

Det ble både 6-0 og 7-0 også før kampuret viste 60 minutter.  Seieren kunne vært større. Den burde vel strengt tatt vært større. Men Sveiva-herrene gjorde jobben sin til godkjent pluss. Og særlig det og holde nullen er å anse som meget positivt og langt i fra hverdagskost for sveiverne.

Ellers fikk Sveiva-publikumet gleden av å se Adrian Johnsen (18) få sine første minutter i eliteserien. Unggutten kom inn på 10 minutter før slutt og fikk smake litt på hvordan det er å spille på det øverste nivået.  Hjemmepublikumet kunne også glede seg over comebacket til Petter Nygaard som etter ett år hos Bækkelaget var tilbake i rødt. 21-åringen gikk rett inn på laget i Marcus Gustafssons fravær. Nygaard startet sesongen på herrer 2, men blir nå et fast innslag i elitestallen.