Sveiva damene var storfavoritter foran sesongens første møte med GIF, men de hadde bestemt seg for å ikke se lett på denne oppgaven, den feilen gjør de ikke 2 ganger!

[vc_row css=”.vc_custom_1538369275562{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/10/9.jpg?id=16820) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

SESONGENS FØRSTE HJEMMEKAMP GA SEIER 9-4

Sveiva damene var storfavoritter foran sesongens første møte med GIF, men de hadde bestemt seg for å ikke se lett på denne oppgaven, den feilen gjør de ikke 2 ganger!

Bilder

Kampen startet med et brak og Anna Tviberg satte ballen i mål etter 28 sekunder, dette ga damene blod på tann og det var et massivt press på GIF sin banehalvdel, men det var for mye slurv i avslutningene og GIF sin keeper stod veldig godt, så lagene gikk til pausen med stillingen 1-0.

Andre periode startet som første sluttet, Sveiva damene hadde ballen mest og ikke minst initiativet, men mål nummer 2 kom ikke før det var gått ytterligere 14 minutter, da var det lagets kaptein Anette Marie Berg som fikk hull på byllen. 20 sekunder senere kom mål nummer 3, denne gangen signert Bertine Aas Hansen. Og i løpet av av 3 nye  minutter gikk Sveiva opp i ledelsen med ytterligere 2 mål, disse signert av Marte Arkøy og Sandra Vika, begge er tidligere Sveivaspillere som gjør comeback i den røde trøya. Med stillingen 5-0 slipper damene litt opp og gir GIF en mulighet til å komme litt mer inn i kampen og de fikk sitt første mål når det var igjen et drøyt minutt av andre periode.

3 periode startet ikke bra for Sveiva damene, de var på etterskudd og det var mye hawaispill over hele banen, det resulterte i at GIF fikk periodens første mål, noe Kristine Torp kvitterte et drøyt minutt senere. GIF damene fikk ytterligere 1 mål, før Sveiva utlignet nok en gang også nå med mål av Bertine Aas Hansen. GIF fikk inn enda en kasse før Sveiva damene satte et endelig punktum, i løpet av 16 sekunder satte  kampens store profil Bertine Aas Hansen inn ytterligere 2 nye mål og Sveiva damene vant komfortabelt 9-4.[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16811][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]