Sveiva-herrenes seiersmarsj fortsetter og siste lag til å få unngjelde var Nor 92.

[vc_row css=”.vc_custom_1572779577289{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/11/PHV8622.jpg?id=17879) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ny hjemmeseier mot Nor 92

Bilder

Etter noe så uvanlig som enn målløs førsteperiode tok Sveiva-herrene kontroll over kampen tidlig i den andre perioden. Andreas Femtegjeld Sletten var sist på frislagsvarianten som gav vertene 1-0 i det 22. spilleminuttet.  Sveiva var det førende laget de første 20 minuttene og kunne fort ha ledet med et par baller. Faktisk så hadde det ikke vært mye å si på om hjemmelaget hadde nettet et par ganger allerede de første to-tre minuttene. Men sjansene ble skusslet bort samtidig som Nor 92’s keeper hadde flere gode involveringer og man måtte altså vente helt til starten på den andre perioden før Sveiva-herrene fikk hull på byllen.

Sindre Bjerknes doblet ledelsen etter 33 minutter før han sørget for å bli to-målsscorer etter at hjemmelaget nok en gang hadde omsatt et frislag i mål.

Nor 92 gav kampen litt nerve med å redusere til 3-1 like før den siste perioden var midtspilt. Men når Sveiva-herrene noen minutter senere utnyttet et overtall virket det ganske sikkert at de rødkledde kunne bokføre nok en seier.  4-1 scoringen var signert Casper Femtegjeld Sletten som forøvrig også ble kampens siste.  Dermed har Sveiva skaffet seg en ganske solid luke til lagene bak på tabellen samtidig som de henger med de tre toppplagene foran.

Målproduksjonen de siste kampene har ikke vært allverden. Både mot Gjelleråsen og i går mot Nor 92 brenner man altfor mange sjanser. Men på den andre siden så har man i disse kampene blitt langt mer gjerrig. Kun tre innslupne mål på 120 minutter er meget bra og forhåpentligvis så er det en trend som fortsetter.  Fra å ha et snitt på nesten seks innslupne mål ( etter seks kamper ) så ligger man nå på under fem. Og skal man kunne avslutte sesongen på medaljeplass så må man nok krype enda lenger ned mot 4 tallet.

Nå blir det et 14 dagers langt kampopphold grunnet landslagspause. Herrelandslaget skal spille dobbeltkamper mot Danmark. I den norske troppen finner vi 4 sveivere; Sindre Bjerkens, Christoffer Øistad, Brage Harby og Casper Femtegjeld Sletten.