Sveiva-herrene var favoritter foran møte med Bækkelaget. Men akkurat som i serieåpningen greide de ikke å innfri favorittstempelet og måtte for andre gang i år se seg beseiret av Bækkelaget.

Vi fikk en god start på kampen og tok en tidlig ledelse etter å ha kontrollert banespillet stort de første minuttene. Vi hadde et forholdsvis stort ballinnehav resten av perioden også, men det gikk langt mellom hver gang det ble skapt noen farligheter. Vi viste at hjemmelaget var dyktige på kontringer og i jakten på å øke ledelsen glemte vi oss bort og på få minutter så var 1-0 snudd til 1-2.  Så var det duket for litt flipperspill foran begge målene. 3 langskudd fant alle veien til nettmaskene etter å ha blitt styrt inn mer eller mindre utilsiktet og dermed pause på stillingen 3-3.

I den andre perioden hadde Sveiva-herrene ennå litt bedre kontroll på hjemmelaget og det var ikke ofte BSK skapte noe målsjanser. Dessverre var det ikke allverden vi greide å hoste frem heller og da to Sveiva-spillere omtrent samtidig ble henvist til utvisningsbenken gikk vertene igjen opp i ledelsen med periodens eneste mål.

De siste 20 minuttene jaget Sveiva-herrene utligning, og på ny var den et langskudd fra backposisjon som sørget for balanse i målprotokollen. Og vi fikk en gylden mulighet til å avgjøre kampen til vår fordel med overtall minutter før slutt, men greide å rote det til og i stedet var det Bækkelaget som kontret inn 4-5.  5-6 sekunder før slutt kom også 4-6 i det åpne Sveiva-målet og tapet var et faktum.