Det var litt sluttspillstemperatur over den utsatte kampen mellom GIF og Sveiva og det taklet hjemmelaget best.

[vc_row css=”.vc_custom_1582782237437{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/02/DSC_2214.jpg?id=18227) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ny smell for Sveiva-herrene

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det var litt sluttspillstemperatur over den utsatte kampen mellom GIF og Sveiva og det taklet hjemmelaget best.

 

Bilder

 

 

Etter en litt rolig første periode hvor det ble litt ta og føle på ble det litt mer ‘baluba’ i den andre perioden. Det ble mye følelser og lokaloppgjøret hadde nesten litt gammel svung over seg.

 

 

Det mestret Gjelleråsen best. Sveiva-herrene blei litt heite i toppen og klarte ikke helt å takle at spillet ikke fløyt som det har gjort tidligere i sesongen. Hjemmelaget virket mer sultne og var samtidig mer på hugget enn oss i de fleste nærkampene, og de ble det etterhvert mange av. Et frustrert Sveiva måtte gå til pause med 3-4 og det var litt av hvert man kunne sette fingeren på før de siste 20 minuttene.

 

 

Den siste perioden startet bra sett med Sveiva-øyne. Man kontrollerte spillet og fikk også kjapt utligningen til 4-4.  5-4 lå i luften, men i stedet kom 4-5.  Sveiva-herrene jaget en ny utligning og hadde flere gode scoringsmuligheter, men det ble for mye nesten. Og da 4-6 kom seks minutter før slutt begynte de rødkledde og få tidstrøbbel.  Man mobiliserte en sluttspurt, men reduseringen lot vente på seg. Men med 45 sekunder igjen stod det 5-6 og dermed fortsatt gode muligheter for å stjele med seg et poeng. Men det skulle ikke gå. Ballen havnet riktignok i nettet bak GIFs keeper, men da hadde allerede sluttsignalet gått.

 

 

Sveiva-herrene har nå gjort det litt vanskelig for seg når en kamp gjenstår av årets seriespill. Man innehar fortsatt fjerdeplasen, men for å beholde den, og få hjemmebane fordel i kvartfinalen, kreves det poeng borte mot årets seriemester Greåker eller at gårsdagens motstander Gjelleråsen tar poeng borte mot Sarpsborg.

 

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=18204][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]