Sveiva-herrene har hatt en tung avslutning på seriespillet og gikk på sitt tredje strake tap da Greåker ble for sterke i Tindlundhallen.

[vc_row css=”.vc_custom_1583125919293{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/12/PHV9377.jpg?id=18012) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Gav seriemesterne kamp

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene har hatt en tung avslutning på seriespillet og gikk på sitt tredje strake tap da Greåker ble for sterke i Tindlundhallen.

 

 

Sveiva-herrene greide ikke å kapre det ene poenget som ville sikret fjerdeplassen og må istedet se seg forbigått av Sarpsborg på tabellen. Mot seriemesterne Greåker så det lenge ganske så lyst ut, men det holdt dessverre ikke helt inn.

 

De to siste kampene har både spillet og resultatet vært under pari. I den siste serieomgangen var målsetningen å heve både innsats og kvalitet. Det greide vi til gangs. Spillemessig var vi fullt på høyde med Greåker og det var langt i fra ufortjent at det var Sveiva-herrene som var i føringen 3-2 etter 40 minutter.  Men i den siste perioden så ble det brå stopp.  Tre kjappe mål i mot i starten på perioden snudde kampen og tross iherdig innsats fikk aldri Sveiva-herrene kontakt igjen. Man fikk pyntet på resultatet, men kunne ikke forhindre nok et nederlag, det tredje i rekken.

 

Men til tross for et nytt tap var det mye positivt og ta med seg etter kampen mot Greåker. Hadde man fortsatt i samme spor som i kampene mot Sarpsborg og Gjelleråsen hadde man sannsynligvis sett litt mørkt på det kommende sluttspillet,men nå håper vi at pila skal peke litt oppover igjen.

 

I kvartfinalen venter som ventet Sarpsborg. Første kamp spille tirsdag 3. mars i Skjeberghallen. Fredag 6. mars spilles kamp to i Rommenhallen før vi på mandag 9. mars drar ned til “Østfold” igjen. Evt kamp fire spilles torsdag 12. mars i Rommenhallen og en femte kamp spilles enten fredag 13. eller lørdag 14. mars i Skjeberghallen.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]