becherUnggutten Jørgen Becher bytter ut Nor92 og første divisjonsspill med Sveiva Innebandy og spill i eliteserien.

18-åringen var aktuell for Sveiva-herrene allerede i fjor, men valgte da og takke nei til en overgang. Men nå, ett år senere, føler Jørgen seg moden til å bytte til det han karakteriserer som en av Norges beste og største klubber. -Det føles bra, jeg er klar for å bytte klubb og gleder meg til å spille for Sveiva.

Jørgen var uheldig i fjor og fikk store deler av fjorårssesongen spolert grunnet skade. Men han jobbet seg tilbake og greide å kapre en plass i U19-troppen som sikret Norge en fin-fin 5. plass. Dermed ble ikke sesongen helsvart sett med Jørgens øyne, og Sveivas ferskeste spiller er også veldig optimistisk på spørsmål om hvordan han tror den kommende sesongen kommer til å ende. – Jeg tror jeg vil kunne utvikle meg som både spiller og person. Jeg håper at vi kan være et lag som kjemper i toppen av serien. Og jeg tror at sesongen blir meget bra, Sveiva har alltid vært et lag med god kvalitet og jeg er villig til og gjøre alt jeg kan for å opprettholde den.

Bildet er lånt av assisten.no