trenerteam

Trenerteamet med Bård Børresen og Øyvind Lunde Bergersen, som det siste året har ledet damene til 3 titler, fornyer ikke med Sveiva.

Bård har vært med damene på en unik reise gjennom 4 sesonger, nå venter nye utfordringer med egen nystartet bedrift. De siste toårene har hans hatt med seg Øyvind som en trofast makker. Han tok med seg nye innspill til en allerede bra gruppe. Begge har trivdes godt med laget og føler samarbeidet har vært utviklende. De takker jentene og støtteapparatet med Cathrine og Erik i spissen, for minnerike opplevelser, og ønsker alle lykke til videre. Det blir litt rart og ikke skulle være med til Champions Cup, men dette er det riktige både for meg og laget, sier Bård til Sveiva.no.

Han er ikke fremmed for å bidra videre i klubben på et senere tidspunkt, men akkurat nå vil all energi gå med til å få firmaet opp å stå.

Leder av elitestyret, Roger Pettersen, uttaler til Sveiva.no at begge gutta har levert engasjement fra hjertet og at deres innsats er prisverdig. Sveiva som klubb ønsker begge lykke til med de oppgaver de måtte gi seg i kast med fremover. Det jobbes med trenerkandidater i inn- og utland, og vi håper å lande en avtale om ikke alt for lang tid, forteller han videre. Damene våre fortjener det beste, og vi skal gjøre alt vi kan for at denne og kommende sesonger blir bra for laget og hver enkelt spiller.

Vi kommer til å ha mange satsningsområder i det kommende året, keepere er et av dem. Derfor er Stig Kristiansen allerede klar som keepertrener som skal følge jentene ukentlig.