DSC0012.jpg

For de to 20-åringene var det kun en ting som gjaldt; og det var å forlenge med Sveiva Innebandy.

 

 Var aldri i tvil om at jeg skulle signere for Sveiva igjen. Skrev under 2 nye år fordi Sveiva er den eneste klubben jeg vil spille for i Norge, og jeg har tro på at om litt kan Sveiva igjen være med å kjempe helt oppe i toppen som vi gjorde ifjor.

 

Ordene tilhører Andreas Skriden som nylig underskrev papirene som gjør han til Sveiva-spiller også de neste to sesongene. Med seg på lasset får han barndoms kompisen Andreas Valbye som heller aldri var i tvil. – Det var en enkel avgjørelse, hjerte banker for Sveiva.

Og ungguttenes videre satsing i Sveiva Innebandy er gull verdt for klubben.  Med sin arbeidsinnsats og ståpåvilje er det to spillere som enhver eliteserieklubb ville hatt bruk for. I tillegg representerer de verdier som Sveiva Innebandy setter høyt. I år har de også vært trenere for G17-laget som ble seriemestere og som til helgen skal spille NM-sluttspill og forsøke å kvalifisere seg til en ny NM-finale.

Ingen av guttene er veldig entusiastiske når vi ser tilbake på årets sesong. Det var jo et steg tilbake kontra fjorårssesongen. Begge trekker frem bredden på stallen og savnet av en målscorer som de største årsakene til at årets sesong gikk som den gikk. Men neste år  håper de på bedring.

– Jeg håper at vi får inn noen nye ansikter i troppen som kan være med å bidra positivt i gruppa. Vi har jo allerede fått inn Ihle og Sveen og det er veldig positivt. Håper også noen yngre tar enda ett steg, slik at de også kan være med å sette preg på neste sesong sin utgave av Sveiva Herrer, sier Skriden.

Ja helt enig, kommer det fra navnebroren Valbye som håper Sveiva-herrene får inn noen spillere som kan gjøre en forskjell. Signeringen  av Ihle og Sveen mener han er helt klart riktig vei å gå, men Valbye vil helst ha inn et par spillere til. Aller helst ville guttene sett at Daniel Gidske kom tilbake, men SSL-proffen har jo nylig signert for tre nye sesonger i Mullsjö så akkurat det må de nok vente litt på.