Sarpsborg hadde ikke beseiret Sveiva-herrene siden 9. januar 2015. Åtte strake seiere skulle bli ni hvis det var opptil oss å bestemme.

[vc_row css=”.vc_custom_1546800603815{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/01/PHV5783.jpg?id=17158) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ok start på det nye året

Sarpsborg hadde ikke beseiret Sveiva-herrene siden 9. januar 2015.  Åtte strake seiere skulle bli ni hvis det var opptil oss å bestemme.

Bilder

Kampen startet oppskriftsmessig med at Sveiva-herrene tok ledelsen. Men perioden ble allikevel preget av noe uforløst hos de rød kledde.  Juleoppeholdet hadde muligens satt sine spor og man var litt heldig som kunne gå til pause på stillingen 3-3. Tempoet var ikke allverden og feilprosenten var høy og det var liten tvil om at Sveiva-herrene har prestert bedre perioder denne sesongen.

Det var jevnt i starten på den andre perioden også, men så, nærmest ut av ingenting kom det tre kjappe Sveiva-scoringer som gav gjestene et solid overtak. Da den siste perioden også startet med to kjappe mål til Sveiva var kampen på god vei til å være avgjort. Det ble litt spenning med to reduseringer til Sarpsborg, men da Sveivas 10. mål ble satt inn var det game over.

Vi fikk med oss alle poengene hjem, og sånn sett var det jo en ok start på det nye året. Men spillet fløyt ikke på skinner akkurat. På tirsdag kommer Tunet på besøk. Da kreves det mer fra Sveiva-herrene for at det skal kunne bli tre nye poeng.