Det ble nærmest en reprise på NM-finalen fra i våres når 2-5 ble til 5-5 i løpet av kampens tre siste minutter.

[vc_row css=”.vc_custom_1574670604076{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/11/PHV8838.jpg?id=17947) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Olav reddet ett poeng

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det ble nærmest en reprise på NM-finalen fra i våres når 2-5 ble til 5-5 i løpet av kampens tre siste minutter.

 

Bilder

 

 

Sveiva-herrene gjorde det igjen.  Klokka var godt inne i det 58 spilleminuttet og gjestene fra Greåker ledet med 2-5; akkurat som de gjorde i Kongstenhallen i våres. Da kastet vi alt i angrep og snudde på mirakuløst vis kampen og sikret kongepokalen i spilleforlengelsen.

 

De færreste hadde vel trodd at de skulle få oppleve noe lignende igjen, men i går kom det nærmest en reprise på avslutningen på NM-finalen. Den gangen hadde vi Per Christian Brath. I går hadde vi Olav Falkeid som med sine to første mål i Sveiva-trøya berget uavgjort og ble den store spilleren hos hjemmelaget. Dessverre får man nesten si var det ikke noe spilleforlengelse, men rett på straffer. Og akkurat som mot Sarpsborg greide vi ikke å vinne ekstrapoenget og måtte fint nøye oss med det ene som allerede var i boks.

 

To poeng på de to siste kampene er ikke nok og det har nå blitt en luke opp til lagene foran på tabellen. Man er nødt til å plukke tre-poengere og det kan være lettere sagt enn gjort når de to neste kampene er Slevik (h) og Tunet (b).  Men Sveiva-herrene beviste i går hva som bor i laget og nå som troppen har fått inn både mer spiss og bredde så ser vi veldig positivt på den andre halvdelen av seriespillet som begynner med hjemmekampen mot Slevik.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17933][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]