Sveiva-herrene spilte sin tredje strake uavgjort, men mot Slevik greide man å vinne ekstra poenget.

[vc_row css=”.vc_custom_1575264646016{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/12/PHV9105.jpg?id=17973) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Alle gode ting er tre

Bilder

Etter to strake tap i straffeslags konkurransene mot Sarpsborg og Greåker kom endelig seieren mot Slevik.  Alle gode ting er tre heter det og etter stort keeperspill av Andreas Falkeid var det Sveiva-herrene som kunne bokføre ekstrapoenget.

Men to poeng mot Slevik var ett for lite. Etter å ha fått en i sekken etter et halvt minutt har man god kontroll på kampen.  Man ledet 4-1 etter halvspilt match og satt egentlig bare å ventet på det femte målet til hjemmelaget. Men i stedet reduserte Slevik før den andre hvilen og kampen var ganske åpen før den siste perioden.

Den siste perioden ble styrt av bortelaget. Sveiva-herrene maktet ikke å skape allverden og ble satt under et hardt press fra Slevik.  Det ble stort sett med klareringer uten adresse og bare noen sporadiske besøk i offensiv sone. Når de i tillegg greide å pådra seg noen tvilsomme utvisninger ble det vrient å holde på ledelsen.

På stillingen 4-4 kom Sveiva-herrene litt mer med i kampen igjen og var nære å sette vinnermålet. Slevik på sin side vil nok hevde det samme og uten en heit Falkeid i Sveiva-buret ville muligens alle poengene blitt med bussen ned til Østfold. Sånn sett var det kanskje greit at det endte med poengdeling og straffeslagkonkurranse. En straffeslagkonkurranse hvor vi som nevnt dro det lengste strået.