Alex Jureksson sin jobbsituasjon tvinger ham til å avbryte sin trenergjerning som hovedtrener for herrelaget i Sveiva.

[vc_row css=”.vc_custom_1470027177266{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/08/alex.jpg?id=13294) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– Jeg ønsker å takke hele Sveiva

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Alex Jureksson sin jobbsituasjon tvinger ham til å avbryte sin trenergjerning som hovedtrener for herrelaget i Sveiva.

– Jeg ønsker å takke hele Sveiva for noen fantastiske år sammen. Grunnet jobb må jeg abrupt avslutte sesongen før vi fått den skikkelig under veis. Herrelaget er sikret bl.a via det arbeid vi la ned forrige sesong og jeg ønsker Kent & Marcus lykke til som anførere. Det er naturlig progresjon som egentlig bare kommer litt tidligere enn planert.

– Spesielt takk til SL-teamet som hatt trua (Stig/Finn). Til alle dere andre som ikke blir nevnt her, men tillatt meg å bli en “Sveivere”, garantert på återseende og takk. Ni gjorde at det var mulig for meg å gutta å skape noe bra sammen: En gang Sveiva, alltid Sveiva.

Et samlet styre og sportslig ledelse ønsker å takke Alex for flere fine år og ønsker ham masse lykke til i Danmark.

Brenner blir ny hovedtrener
Mannen som skal erstatte Alex er Anton Brenner. Han går rett inn i rollen som hovedtrener. Kent Martinsen og Marcus Gustafsson fortsetter i sine roller som henholdsvis ass.trener og spillende ass.trener.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]