Det var poengene som gledet mest i oppgjøret med GIF. Bortsett fra den siste perioden var det ikke allverden å ta med seg videre inn i serieinnspurten.

[vc_row css=”.vc_custom_1488174833149{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/11/PHV7639.jpg?id=14297) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Reddet av en bra siste periode

Det var poengene som gledet mest i oppgjøret med GIF. Bortsett fra den siste perioden var det ikke allverden å ta med seg videre inn i serieinnspurten.

Sveiva-herrene har fortsatt et håp om å kapre tredjeplassen i årets serie. Ut i fra prestasjonene som ble levert de første 40 minuttene så var det ikke så mye som tydet på det.  Det var lite som stemte og man slet mot et defensivt og hardtarbeidene GIF lag.

Heldigvis fikk man bedre orden på det i den siste perioden. Man kickstartet de siste 20 minuttene med to kjappe mål av Thanh Tran Minh og Fredrik Rognlien.  Begge var av den litt heldige sorten og Norges landslagskeeper har nok reddet vanskeligere skudd før. Men målene var viktig for Sveiva-herrene. Kampen var snudd og når Sindre Palving Christiansen økte til 5-3 så det meste ut til å gå Sveivas vei.  Men GIF kom tilbake og fikk en redusering til 4-5, men det var også det nærmeste de kom.  Sveiva-kaptein Sindre Bjerkens punkterte kampen med sin 6-4 scoring noen minutter før slutt.

Sveiva hadde tre mann på skadelisten og mot Grei på onsdag må man også greie seg uten Sindre Palving Christiansen. Han fikk rødt kort for håndgemeng etter kampslutt og må derfor stå over en kamp.  Det gir klingende mynt i bot kassa, men er ikke akkurat det Sveiva-herrene trengte nå.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]